Veersystemen en Schokdempers

Bent u op zoek naar de mogelijkheden om uw Jeep te verhogen? Wij kunnen u onder andere de veersystemen van Rancho en Skyjacker aanbieden. Ook voor schokdempers voor zowel de standaard Jeep, als de verhoogde Jeep kunt u bij ons terecht.

Rancho is de leverancier van veersystemen en schokdempers voor o.a. Ford, Chevy/GMC, Dodge, Jeep en Toyota. Het is opgericht in de jaren 50 als Rancho Jeep Supply en sinds 1990 onderdeel van Tenneco Inc. De specialiteit van Rancho is de schokdemper. De kennis van dit product is gebruikt voor het ontwikkelen van de Suspension Kits. Bij deze veersystemen wordt niet alleen gelet op het rijgedrag in het terrein, maar ook op de weg. Door deze gedachte is de beruchte verstelbare schokdemper van Rancho ontstaan. 

Skyjacker is producent van veersystemen voor de meeste 4WD’s van Chevrolet/GMC, Dodge, Ford, Jeep en Toyota. Skyjacker levert complete suspension kits vanaf de 2” ‘budget lift’ tot wel 10” waarmee je monsters van auto’s creëert. Uiteraard worden deze systemen voorzien van Skyjacker schokdempers. De basis van het bedrijf is gelegd in de jaren 70. In deze jaren heeft Skyjacker zich gespecialiseerd in veersystemen voor off-road rijden. Dit heeft geresulteerd in de zogenaamde ‘Rock Ready’, ‘Soft Ride’ en ‘Flex Series’ veersystemen.