RETOURNEREN  

KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?
 
Voldoet een online aangekocht artikel niet aan jouw verwachtingen dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst terugbrengen of terugsturen. Neem voor de voorwaarden contact op met Jan of Bart, via telefoonnummer: +31 (0)344-623050 of mailen naar jan@bsautoparts.nl  // bart@bsautoparts.nl
  
Je kunt het artikel retourneren als:
   Het artikel compleet is
Het artikel in de originele verpakking verpakt is
Het artikel niet beschadigd is
De retourzending op een adequate manier verpakt en aangeleverd is
Het artikel niet gemonteerd is (geweest)
Het artikel voorzien is van een ingevuld retourformulier   (hier te downloaden)  

Bij aankomst van de retourzending zal het retour gestuurde artikel  worden gecontroleerd en bij acceptatie zal het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen aan jou worden gecrediteerd. Lees hier onze algemene voorwaarden over retournering. Met name artikel 4 en 5 zijn hierbij belangrijk.  

MOET IK VERZENDKOSTEN BETALEN VOOR HET RETOURNEREN?

Voldoet een online gekocht artikel niet aan jouw verwachtingen dan kun je het na contact en goedkeuring van één van bovengenoemde medewerkers retourneren. Je hebt twee mogelijkheden om een artikel te retourneren: Je brengt het artikel zelf naar onze vestiging terug, dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten. Je kunt het artikel ook terug sturen, de verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening.