Geachte relatie, 

Graag informeren wij u over de extra voorzorgsmaatregelen die wij nemen in navolging van het Corona-preventiebeleid van de Nederlandse overheid. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM strikt op om daarmee onze klanten, leveranciers en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Ook werken wij mee met de aanpak van onze klanten en leveranciers. Zo kunnen we gezamenlijk ervoor zorgen dat de impact van dit virus zoveel mogelijk wordt beperkt. 

Gedurende deze periode streven wij ernaar de continuïteit van onze dienstverlening zo goed mogelijk te waarborgen. Mede ter bescherming van u en onze medewerkers willen wij echter het persoonlijke klantcontact zo beperkt mogelijk houden.  Daarom verzoeken wij u telefonisch en via mail uw bestellingen door te geven. Stel ook uw vragen etc. alstublieft  telefonisch en via mail.  Onderdelen kunnen worden afgehaald, maar wij vragen u om van tevoren te bestellen zodat de benodigde delen klaar gezet kunnen worden en onze medewerkers gepaste afstand kunnen bewaren bij het ophalen. De webshop op www.bsautoparts.nl  blijft gewoon 24/7 bereikbaar en bestellingen worden zoals u van ons gewend bent zo snel mogelijk verwerkt. 

Extra hygiënemaatregelen in onze winkel:
Toegang alleen via de hoofdingang van onze winkel (niet meer zoals veel klanten gewend zijn via de werkplaats en magazijn) In ons pand zijn meerdere bedrijven gevestigd. Onze hoofdingang vind u aan de zijkant van het pand. Via de daar aanwezige trap komt u bij ons binnen.  In verband met de hygiëne van onze medewerkers en klanten zullen wij voorlopig geen handen schudden en minimaal 1,5 meter afstand houden. Ook vragen wij u ons niet te bezoeken wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten.
In lijn met het advies van het RIVM willen wij hand-op-hand contact bij het betalen van producten tot een minimum beperken. Daarom vragen wij u om zoveel mogelijk af te rekenen met pinpas of smartphone.  Als u niet kunt of wilt pinnen, vragen we u om het geld op de balie te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken dat de medewerker voor u klaar heeft gelegd. 

Bedankt voor uw begrip en blijf gezond!!